Tall Ships Yngel

Velkommen til barnas Tall Ships! Under dagene legges det til rette for at alle skal få oppleve hvor gøy det er når skutene kommer til byen. «Tall Ships Yngel» vil være en del av festivalområdet med fokus på aktiviteter for barn og barnefamilier.

Sjørøverlandsbyen

Den offisielle sjørøverlandsbyen vil ligge på Bradbanken. Her blir det en rekke aktiviteter og utstillinger dagen lang til glede for de yngste og eldre som vil nyte dagen i ellers gøyale omgivelser. Ta turen innom for å ta en titt, la minstemann ta båtførerlappen, lære knuter og repslaging, lage strikkebåter eller samle stempel fra skutene.

På søndagen får vi blant annet besøk av Passion for Ocean som tar med seg et akvarium og marinebiologer som vil fortelle om de ulike dyrene og plantene som finnes i havet.

Tidsreiser tar også turen innom og steller i stand sjørøverlek, og på tirsdagen får vi besøk av vår helt egne havfrue! Dersom du trenger et pust i bakken vil det være et område her hvor du kan sette deg ned og ta livet helt med ro.

Sjørøverfest – arrrgh!

Shtandart og Atyla inviterer både store og små til skattejakt og sjørøverfest 22. og 23. juli! Skutene ser ut som autentiske sjørøverskip tatt rett ut ifra et eventyr, med mannskap utkledd som pirater. Din lille pirat er garantert en gøy og minnerik opplevelse!

Illustrasjon: Gunvor Rasmussen
Illustrasjon: Gunvor Rasmussen
Konserter

Det blir også kulturelle opplevelser for de minste! Ta turen innom Koengen for å oppleve konserter med denne godgjengen:

Anna & Emma – Årets vinnere av MGP jr. med låten «Kloden er syk»

Vilde & Anna –  Vinnere av MGP jr. i 2016 med låten «Vestlandet» 

GUTTA – Guttegjeng fra Frekhaug med kule låter for aldersgruppen

Serlina – Fengende låter med ærlig tekst #nofilter

Zing Zang – studio og vokalsenter med deres nye plate «Drømmeønske»

La poden svinge seg på tivoliet på Koengen, hoppe i FlipZone sin trampolinepark, ta del i aktivitetene og underholdningen i Sjørøverlandsbyen, og synge for full hals under konsertene på Koengen. Det blir også god mat å få kjøpt i matbodene om sulten skulle stikke innom. Se detaljer i programmet under, eller ta en titt på Facebook-arrangementet. Vi sees 21. – 24. juli!

Illustrasjon: Gunvor Rasmussen
© The Tall Ships Races Bergen 2019 2018