Billetter

Velkommen til The Tall Ships Races Bergen 2019! Her finner du linker til arrangementer som krever billetter; middag om bord våre restaurantskuter, sjørøverfest for barn og utflukt under Parade of Sails.

Restaurantskuter
Under The Tall Ships Races Bergen 21. – 24. juli forvandles fem av de flotteste skutene til restauranter. Hva med å nyte et bedre måltid om bord? Det blir servering, egen bar og underholdning fra scenen på Bryggen utover kvelden. Baren holder åpent til kl. 23.00 alle dager unntatt tirsdag 23. juli – da forlenges åpningstiden til kl. 23.30 slik at du kan nyte avslutningskonserten og fyrverkeriet over Vågen fra skuten. Det er et begrenset antall billetter, så her gjelder det å være tidlig ute.

Sjørøverfest for barn
Shtandart og Atyla inviterer både store og små til skattejakt og sjørøverfest 22. og 23. juli! Skutene ser ut som autentiske sjørøverskip tatt rett ut ifra et eventyr, med mannskap utkledd som pirater. Din lille pirat er garantert en gøy og minnerik opplevelse!

Utflukt under Parade of Sails
Bli med ut i båt og få med deg den spektakulære utseilingen når seilskutene forlater Bergen onsdag 24. juli! Perfekt for deg som ønsker å følge skutene ut av Vågen, men ikke har egen båt.

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2018