Bli frivillig

Et stort arrangement trenger mange flinke folk! Som frivillig er du en viktig brikke i puslespillet som skal gjøre Bergen til den beste vertshavnen i The Tall Ships Races, og som gir gjestene i Vågen og mannskapet på skutene en opplevelse de aldri vil glemme.

Du er del av en gjeng med rundt 300 engasjerte og flotte mennesker. Små og store oppgaver skal løses, så her trengs det pågangsmot og et stort smil. Noen av oppdragene du kan få som frivillig under The Tall Ships Races ser du nedenfor, det finnes mange flere.

Vi vil gjerne høre fra deg! Bruk lenken nedenfor og bli med som frivillig!

PÅMELDINGSSKJEMA

Frivilligsenteret (stab)
For å koordinere alle våre fantastiske 300 frivillige trenger vi deg som kan være gruppeleder, bistå på senteret for frivillige mannskaper og på andre måter ivareta alle som er ute og gjør en innsats under The Tall Ships Races.

Liaison
Som liaison blir du bindeleddet mellom seilskute og vertshavn. Du har daglig kontakt med skuta og er disponibel under hele besøket. Arbeidsmengden varierer fra skute til skute, men noen av hovedoppgavene er å sjekke om skutene trenger forsyninger eller annet fra land, og vise dem vei til mannskapssenter, fasiliteter og andre nyttige steder i byen. Språk: Norsk/engelsk og om mulig språket fra skutas hjemland. Alder: Over 25 år.

Crew Friend
Crew Friend assisterer liaisonene, og har spesielt kontakt med medseilerne om bord. Du informerer om tilbud, aktiviteter, turer, Crew Parade, Crew Party og andre arrangementer på land, og hjelper med påmelding og frammøtesteder. Som Crew Friend blir du kjent med medseilere fra hele verden. Språk: Norsk/engelsk og om mulig språket fra skutas hjemland. Alder: 15-25 år.

Publikumsinfo
Det settes opp flere informasjonstelt i festivalområdet, og her trenger vi dyktige folk som kan håndtere alle mulige henvendelser smilende og imøtekommende. Du vil hjelpe med programinfo, spørsmål om skuter og utstillere, og blir The Tall Ships Races Bergen sitt ansikt utad mot publikum og skutemannskaper.

Arrangement
Flere områder i Vågen har aktiviteter som involverer publikum, fra barn til voksne og eldre, og du kan være med og hjelpe med gjennomføringen. Det kan være håndverksaktiviteter på Bradbenken og Festningskaien eller aktiviteter for barn og ungdom på Koengen.

Mannskapssenteret
Du kan hjelpe mannskap og medseilere på mannskapssenteret hvor de kan trekke seg tilbake, og hjelpe med påmelding og informasjon om aktiviteter som turer til Ulriken, Fløyen og Stoltzekleiven, rokonkurranse i Vågen, Fotballturnering, andre sportskonkurranser og Crew Party.

Support
Under et arrangement som The Tall Ships Races skjer det mye som må fikses underveis. Det er ikke alt som kan planlegges, og da trenger vi fleksible mennesker som kan ta i et tak der det trengs. Det er ingen faste oppgaver, men du kan forvente et høyt arbeidstempo med mange ulike oppdrag.

Du kan for eksempel hjelpe til med mindre rigger til arrangementer eller i festivalområdet. Profesjonelle leverandører har ansvar for all den tekniske infrastrukturen, og i tillegg kan vi trenge bærehjelp og teknisk assistanse når oppgaver oppstår.

Usikker på hva du skal velge? Kryss av for «Annet» i påmeldingsskjemaet, så finner vi relevante oppgaver for deg!

 

PÅMELDINGSSKJEMA

© Tall Ships 2018