I forbindelse med The Tall Ships Races Bergen presenterer vi Ferieklubben – et eget konsept inne på Koengen. Ta turen bort 21. – 23. juli og nyt sommerdager med ekte parkstemning, street food, tivoli, sandvolleyball og en drøss med andre aktiviteter. Er du musikkglad er dette stedet skapt for deg!

PROGRAM

Søndag 21. juli

18:00 IVO LIMA
19:00 DERIN
20:00 HALIE
22:00 KAKKMADDAFAKKA

Mandag 22. juli

17:30 FUCALES
18:15 FINDING NEO
19:15 MARIA TRÆBAKKEN
20:30 BOY PABLO
22:00 LEMAITRE

Tirsdag 23. juli

17:00 STENERSEN
18:00 JEZ_EBEL
19:15 MYRA
21:00 KJARTAN LAURITZEN

LES MER OM ARTISTENE
LEMAITRE // Dansbar og catchy electro-house
Den norske elektronikaduoen har hatt ni eventyrlige år med massiv internasjonal interesse siden debuten i 2010. Lemaitre byr på tunge beats, akkompagnert med fjærlette hooks som ikke slipper taket før du trygler. Etter å ha spilt på Roskilde og Lollapalooza i sommer, står Ferieklubben for tur.

BOY PABLO // Indie-stjerneskudd og internett-fenomen 
20 år gamle bergenser-chilener Nicolas Pablo Muñoz startet prosjektet Boy Pablo i tidlig 2016, og har eksplodert internasjonalt etter musikkvideoen til låta “Everytime” gikk viralt på YouTube med over 18 millioner avspillinger.  
På kort tid har bandet rukket å gi ut en EP (Roy Pablo), få fans verden over og spille konserter i USA, Europa og ikke minst Asia!
KAKKMADDAFAKKA // Norges mest underholdende band!  
Kakkmaddafakka tar med seg klassiske og nye hits til Bergen og fyller Koengen med dansende og syngende fans.
Dette er et band som definitivt vet hvordan man lager show og sparer null energi under opptreden. De har nettopp gitt ut singelen “Runaway Girl” og vi er sultne på mer!  
MYRA // Ung hippidity hip hopper fra Bergen
Forrige gang denne dama opptrådte på Koengen var før Cecilia Brækhus gikk i ringen. Myra har blitt omtalt som byens neste R&B-stjerne, og ikke uten grunn! Sensuell, nær og deilig melodisk stil, uanstrengt rapping med et herlig glimt i øyet.
Myra har etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen.
Foto: Guro Sommer Værland
KJARTAN LAURITZEN // Partykongen fra Balestrand  
Akrobaten, fenomenet og showpluggen fra Balestrand er tilbake! Med ny musikk i bagasjen gjør Kjartan og gjengen seg klar for Ferieklubben.
Norges nye rap-superhelten har en gledesspredende karakter og et sjeldent godt teknisk talent. Dette har lagt grunnlaget for reisen som til nå har gjort han til en av landets mest populære artister uten majorlabel i ryggen. 

HALIE // Ung pop-komet fra Bergen
Halie har kun gitt ut fire singler og allerede blitt omtalt som «den nye unge lovende» med sin dype stemme og fengende poplåter. Da hun holdt sin konsertdebut under Vill Vill Vest i 2017 var det rett og slett ikke nok plass i lokalet. I fjor spilte 18-åringen på alt fra Øyafestivalen til Bergenfest, og høstet positive anmeldelser.

JEZ_EBEL // Fryktløs bedroom pop
Denne dama serverer sexy soul-inspirert pop om kjærlighet og seksualitet, og har skapt stor interesse for sine prosjekter på Soundcloud. Den dype, varme og stødige stemmen har virkelig åpnet øynene hos bransjefolk, og under by:Larm leverte hun det Subjekt omtaler som “et fryktløst sett bestående av minimalistiske beats, en DJ og henne selv”.
Foto: Sarah Isabelle Fekete
STENERSEN // Fresh indiepop på bergensk Stenersen bringer bergensk indiepop til Ferieklubben. BT har omtalt han som «en av byens mest lovende, mannlige popsolister» så her er det bare til å glede seg 💥
Han kom nylig ut med EPen «Før»- sjekk den ut på Spotify!IVO LIMA // Vill Vill Vest
I slutten av 2017 dukket artisten SIGURD opp i Bergens musikkscene, og uten å gi ut en eneste låt solgte han raskt ut flere konsertsteder i Bergen. Nå med det nye artistnavnet Ivo Lima​ fortsetter han å lage bunnsolid og leken pop. DERIN // Vill Vill Vest
Derin​ er en av flere lovende artister i det bergenske musikkmiljøet. Musikken hans vil gi Ferieklubben et tilskudd av hip-hop og funk, og få publikumet til å føle på litt groove.


MARIA TRÆBAKKEN // AKKS
Etter noen år i hovedstaden og en tur innom musikallinja på Bårdar Akademiet, er Maria Træbakken nå tilbake i hjembyen Bergen. Inspirert av alt fra Michael Jackson til Dua Lipa til Jan Eggum – denne dama byr på ærlige og direkte tekster på kav Bergens-dialekt, og det er nettopp dette som gjør henne unik i mengden av unge lovende
FINDING NEO // AKKS
Duoen, bestående av vokalist Andrea Ådland og produsent Mathias Keilegavlen, serverer en spennende og avslappende blanding av soul, indie og jazz. Som bandnavnet tilsier ønsker Finding Neo å finne på noe nytt, og ikke binde seg til en sjanger. Dette resulterer i eksperimentelle akkorder og heftige riff, blandet med energisk og myk vokal.
© The Tall Ships Races Bergen 2019 2018