Bli medseiler

The Tall Ships Races er et ungdomsarrangement med et hovedformål om å få ungdom mellom 15 og 25 år til å møtes i vennskapelig seilas på tvers av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn og sosial bakgrunn. Som medseiler får du være en del av et internasjonalt team og oppleve samholdet om bord. Du kommer hjem med nye vennskap, erfaringer og uforglemmelige minner. Mesteparten av tiden tilbringes om bord på skuten, men du vil også oppleve dager i havn med blant annet Crew Parade og Crew Party.

Hvem kan være med?

Alle mellom 15 – 25 år med adresse i Hordaland kan søke om subsidiert plass gjennom vårt program. Det kreves ingen seilerfaring og opplæring gis om bord. Dersom du er over 25 år er det mulig å søke medseilerplass direkte til skutene. Les mer på Sail on Board.

Hvor og når kan jeg seile?

Fredrikstad – Bergen (14. – 21. juli) / Cruise-in-company

Bergen – Aarhus (24. juli – 1. august) / Konkurrerende etappe

Pris

Egenandelen er på kr. 3500,-. Det er også mulig å søke om fullfinansiering av turen. Alle måltider om bord samt reise til eller fra destinasjonen er inkludert. Egen reiseforsikring er påkrevd. Samlet verdi er kr. 15.000,-. Antall plasser er begrenset, så vær tidlig ute med å registrere deg.

Vervekampanje

Ønsker du å få plassen din billigere? Verv dine venner til å bli med! Vi reduserer din egenandel med kr 500,- per vervet venn. Du må verve minimum to stykk og disse må sette ditt navn under «vervet av» i påmeldingsskjemaet. Plutselig har du redusert hele egenandelen.

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2018