Bli medseiler

The Tall Ships Races er et ungdomsarrangement med hovedformål å få ungdom mellom 15-25 år til å møtes i vennskapelig seilas på tvers av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn og sosial bakgrunn. Som medseiler får du møte ungdommer fra andre land og med helt annen bakgrunn, og være en del av laget som skal konkurrere, seile og ta vare på hverandre i alle slags utfordringer og vær. Opplev havet og samholdet om bord, og kom hjem med nye erfaringer og vennskap i sekken. Du tilbringer mest tid om bord på skuten, men du vil også oppleve dager i havn med blant annet crew parade og crew party. Vi lover at dette er gøy!

Vil du bli medseiler i 2019?
Om du synes dette høres spennende ut, kan du melde din interesse via linken under. Du søker da om medseilerplass mellom Fredrikstad og Bergen, eller Bergen og Århus i 2019. Egenandel vil være 3500,- men det vil også være mulig og søke om fullfinansiering. Alle måltider ombord samt reise til eller fra destinasjonen er inkludert. Samlet verdi for reisen er kr 15 000,- Antall plasser er begrenset, så tidlig registrering er å anbefale. Lurer du på hvordan det er å være medseiler? Se filmen nederst på siden!

Meld deg på:

Bli Medseiler Påmeldingssjema

 

medseiler_sailtraining_trainee_tauverk

Hvem kan være med?

Alle kan være med – du trenger ikke å ha erfaring fra før. Medseilerprogrammet vårt er laget spesielt for ungdom mellom 15 og 25 år, men det er mulig å søke direkte til skutene om å seile dersom du er over 25 år. Du kan finne informasjon om andre medseilerprogram på Sail on Board.

Lurer du på hvordan livet kan være om bord? Sjekk ut filmen under fra Sail Training International.

Se filmen fra Sail Training International

© Tall Ships 2018