Bli medseiler

Dette kan bli en «game changer» for resten av livet!

The Tall Ships Races er et ungdomsarrangement med hovedformål å få ungdom mellom 15 og 25 år til å møtes i vennskapelig seilas på tvers av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn og sosial bakgrunn. Som medseiler får du møte ungdommer fra andre land og med helt annen bakgrunn, og være en del av laget som skal konkurrere, seile og ta vare på hverandre i alle slags utfordringer og vær. Opplev havet og samholdet om bord, og kom hjem med nye erfaringer og vennskap med folk fra alle verdenshjørner i sekken. Du tilbringer mest tid om bord på skuten, men du vil også oppleve dager i havn med blant annet crew parade og crew party.

Vi lover at dette er gøy!

Vil du bli medseiler i 2019?
Er du mellom 15 og 25 år og vil være med på vårt medseilerprogram? Søk om en subsidiert plass direkte til oss via lenken nedenfor.

Hvem kan være med?
Alle kan være med – du trenger ikke å ha seilererfaring før, men må være ved normalt god helse. Medseilerprogrammet vårt er laget spesielt for ungdom mellom 15-25 år, men det er mulig å søke direkte til skutene om å seile dersom du er over 25. Les mer på Sail on Board.

Pris
Egenandel vil være 3500,-. Det vil også være mulig og søke om fullfinansiering av turen. Alle måltider ombord samt reise til eller fra destinasjonen er inkludert. Egen reiseforsikring er påkrevd. Samlet verdi for reisen er ca. NOK 15 000,- Antall plasser er begrenset, så vær tidlig ute med å registrere deg.

Lurer du på hvordan det er å være medseiler? Se filmen nederst på siden!

Meld deg på:

Bli Medseiler – Påmeldingsskjema

Verv dine venner til å bli med! vi reduserer din egenandel med kr 500,- per venn du verver til å bli med som medseiler. Eneste regel er at du må minimum verve to stykker og at de må sette ditt navn under «vervet av» i påmeldingsskjemaet. Verver du nok, har du plutselig redusert hele egenandelen!

 

The Tall Ships Races er et ungdomsarrangement med hovedformål å få ungdom mellom 15-25 år til å møtes i vennskapelig seilas på tvers av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn og sosial bakgrunn. Bergen skal bidra til å sende over hundre ungdommer fra Hordaland i alderen 15-25 år som medseilere på seilskuter som deltar i The Tall Ships Races sommeren 2019.

medseiler_sailtraining_trainee_tauverk

Se filmen fra Sail Training International

© Tall Ships 2018