Bli medseiler

The Tall Ships Races er et ungdomsarrangement med hovedformål å få ungdom mellom 15-25 år til å møtes i vennskapelig seilas på tvers av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn og sosial bakgrunn. Som medseiler får du møte ungdommer fra andre land og med helt annen bakgrunn, og være en del av laget som skal konkurrere, seile og ta vare på hverandre i alle slags utfordringer og vær. Opplev havet og samholdet om bord, og kom hjem med nye erfaringer og vennskap i sekken.

Vil du være med å seile allerede sommeren 2018?
TSRB2019 har reservert plasser ombord på Statsraad Lehmuhl på etappen mellom Ebjerg og Stavanger, med avreise fra Bergen 20. juli og hjemreise fra Stavanger 29. juli. Vi vil gjerne ha med oss minimum 8 ungdommer mellom 15 og 25 år på årets tur, som kan bidra til å formidle sine opplevelser frem mot neste års TSRB2019.

Hvordan søker jeg om plass som medseiler?

  • Vi har reservert 8 plasser på Statsraad Lehmuhl – REGISTRER DIN INTERESSE HER!
  • Er du mellom 15 og 25 år, og vil velge mellom flere skuter og etapper i sommer? På www.sailonboard.com finner du informasjon om seilskutene og kan velge mellom flere etapper – husk å sjekke hvilke seilskuter som skal seile The Tall Ships Races i sommer.
  • Er du over 25 år og vil være med som medseiler? Det er ingen problem – søk via Sail on Board eller direkte til skutene. Lurer du på hvordan livet kan være om bord? Sjekk ut filmen fra Sail Training International.
medseiler_sailtraining_trainee_tauverk

Hvem kan være med?

Alle kan være med – du trenger ikke å ha erfaring fra før. Medseilerprogrammet vårt er laget spesielt for ungdom mellom 15 og 25 år, men det er mulig å søke direkte til skutene om å seile dersom du er over 25 år. Du kan finne informasjon om andre medseilerprogram på Sail on Board.

Lurer du på hvordan livet kan være om bord? Sjekk ut filmen under fra Sail Training International.

Se filmen fra Sail Training International

© Tall Ships 2018