Norges Handikapforbund Sørvest sender medseilere fra Fredrikstad til Bergen

Sjøen er for alle!

The Tall Ships Races handler om å å utvikle, motivere og utdanne ungdommer i alderen 15 til 25 år gjennom seiltrening – uavhengig av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn og sosial bakgrunn. Dette er verdier som settes i høysetet når vi i TSR Bergen 2019 planlegger neste års store arrangement.

En av de første skutene som meldte sin ankomst til Bergen var Britiske «SS Lord Nelson», som er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelse.

I dag hadde vi et inspirerende møte med Norges Handikapforbund Sørvest hvor vi ble enige om å gi muligheten for 10 av deres medlemmer til å seile på etappen mellom Fredrikstad og Bergen.

Vi er også så heldige at vi får benytte oss av deres kunnskaper og erfaring når det gjelder universell utforming av arrangementsområdet, og vil gjøre vårt beste for at publikum med funksjonsnedsettelser også får en god og nær opplevelse av skutene og arrangementet som helhet.

Vi ser frem til å jobbe videre med denne fantastiske gjengen, og er stolt og glad over å kunne være med å bidra til å gi disse ungdommene en opplevelse for livet – og mestringsfølelsen vi vet de vil ha etter endt seilas!

Velkommen om bord Norges Handikapforbund Sørvest!

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2019