Eline Kristiansen (23) finansierer din seileopplevelse til sommeren!

 

Eline Kristiansen brenner for livet på havet, og ønsker å gi to eventyrlystne ungdommer plass på Statsraad Lehmkuhl under sommerens Tall Ships Races. 

 

Det var sommeren 2011 Kristiansen deltok på sitt første Tall Ships Race. Dette viste seg å bli hennes store lidenskap, og siden den gang har hun vært med hele syv ganger på seks forskjellige skip!  

I et intervju med Byas forteller Eline om sin opplevelse som medseiler: “Jeg har fått fantastiske venner fra hele verden. Folk jeg har truffet igjen senere. På havet utvikler man seg som person når man bor så tett og jobber sammen. Du blir en del av et helt nytt fellesskap.”  

For tiden er hun ungdomsrepresentant i NSTA og STI Youth Council, og har de siste årene jobbet for å spre det gode budskap om livet på havet og hvilken opplevelse det er. Nå ønsker hun å gi to ungdommer sjansen til å oppleve det samme som henne gjennom prosjektet Vitamin Sea Sail. 

Kristiansen utlyser to ledige medseilerplasser under Tall Ships Races til sommeren, og hun dekker kostnadene. 

Du trenger ingen erfaring innen seiling for å være med på Tall Ships Races eller for å kvalifisere deg til stipendet. Alle får nødvendig informasjon og opplæring om bord! 

Er du mellom 18-25 år og interessert i denne fantastiske muligheten? Send inn din søknad her.

Søknadsfristen er 15. mars! 

Fakta: 

  • Vitamin Sea Sail er et prosjekt som har som hovedmål å gi ungdom mellom 18-25 år muligheten til å oppleve livet på sjøen.
  • Turen går fra Fredrikstad til Bergen og varer totalt 10 dager (13. – 23. juli). 
  • Stipendet dekker seiltur Fredrikstad – Bergen og transport til og fra havnene.  
  • Seilturen er om bord Statsraad Lehmkuhl. 

 Spørsmål? Henvend deg til eline.kristiansen@vitaminseasail.com

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2018