Tirsdag 23. juli: Hva skjer i dag?

Etter to dager med regn (og en god del opplett) er det endelig meldt fint vær. Det er dermed lagt til rette for en nydelig dag og siste kveld! Benytt dagen til å sjekke ut arrangementsområdet om du ikke allerede har gjort det, besøke de fantastiske skutene, dra på konserter og ikke minst få med deg det storslåtte fyrverkeriet kl. 23.

På Bryggen scene opptrer mange av artistene fra amatørkulturprogrammet som vi har skrevet mer om her; Shantykoret Capehorn, Proffene, Lots of Cash, Per Ellingsen Band, Love Hearts, Page One og LA Drone!

Ved pop up scenene på Radisson Blu kan du få med deg Simbarashe, Bergen Internasjonale Folkedansklubb og Bergen Mannskor, mens Irish Dance Company er å se ved Julehuset.          

Foto: Eivind Senneset

Koengen byr som vanlig på barneprogram på dagtid. Her er er det tivoli, stor sandkasse med strandleker, glittermaling og besøk av Leo fra Leos lekeland. Vilde og Anna, jentene bak “Vestlandet” går på scenene kl. 14! 

Når Koengen forvandles til Ferieklubben kl. 17 blir det opptredener med Steneresen, Jez_ebel og Myra. Kjartan Lauritzen avslutter første utgave av historiens første Ferieklubben.  

Foto: Eivind Senneset

Ta shuttlebåten over til Holbergskaien. Her kan du hilse på mannskapene fra blant annet Roald Amundsen, Shabab Oman ll, Cuauhtemoc og Georg Stage. Det er uteservering, trampoline og bruktmarked med Landåspikene. I likhet med i går er det også skateskole kl. 12-17 for de som ønsker å lære å skate.

Den tredje dagen avsluttes med Fagernes Yacht Klubb som serverer myk, deilig softrock fra sent 70- og tidlig 80-tall på Bryggen scene. Her blir det høy allsangfaktor etterfulgt av fyrverkeriet som alltid er et høydepunkt! 

Foto: Valery Vasilevskiy

Last ned den offisielle appen for The Tall Ships Races Bergen 2019 for å få det beste ut av din festivalopplevelse! Her finner du kart, program, skuteoversikt og viktige oppdateringer. IPhone? Søk opp “TSR 2019” i App Store. Android? Last ned appen her.

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2019