Sponsorfrokost på Radisson!

The Tall Ships Races Bergen samlet sponsorer, samarbeidspartnere og gode kontakter sammen til en informativ og hyggelig frokost på Radisson Blu Hotel Bryggen den 21. september.

Frode fra TSRB ønsket velkommen, før vi fikk se en fin film fra Radisson. Videre informerte Prosjektleder Morten om veien videre og TSRBs planer for festivalen i Bergen. Dette ble godt mottatt.

Medseilere og ungdommer er et av hovedfokusene i The Tall Ships Races og vi ønsker å ha et fokus på dette. Marthe og Morten var derfor med å seilte i sommer, sammen med åtte ungdommer fra Hordaland. Seilasen gikk fra Esbjerg til Stavanger og opplevelsene var mange. På frokostmøte var vi så heldig å ha med oss Kiara, som seilte i sommer. Marthe intervjuet henne om hennes opplevelse av å være medseiler. Kiara kunne fortelle mye fra turen og opplevelsen var så bra, at hun har meldt seg på for neste sommer også!

Til slutt fikk vi god informasjon om prosjektet Blått Hav; miljøprosjektet som vil gå parallelt med TSRB og fortsette etter at skutene har reist. En konkurranse har i disse dager blitt lansert og vi gleder oss til å se dette prosjektet ta form.

Vi ønsker å takke alle som tok turen denne regnfulle fredagen!

 

 

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2018