PSS Securitas blir sponsor og offisiell sikkerhetsleverandør

Sikkerhet er en betydelig del av det å planlegge og gjennomføre et så stort arrangement som The Tall Ships Races. Vi er derfor utrolig takknemlige for å ha PSS Securitas med på laget; en ekspert på akkurat dette området. De inntrer som både sponsor og offisiell sikkerhetsleverandør, og stiller blant annet med en operativ sikkerhetsansvarlig for arrangementene som skal finne sted på Koengen 

PSS Securitas er et heleid datterselskap av Securitas AS. Selskapet er Norges største aktør innen ordensvakter til utelivsbransjen, og har lang erfaring med å skape trygghet og trivsel. De er spesialisert innen tre sikkerhetstjenester derav; ordensvakter til utelivet, vakthold på messer, konserter, og arrangementer, samt spesialtjenester som personbeskyttelse/ledsagertjenester. Deres mål er å være nummer én innenfor segmentene de opererer i, noe som innebærer et fokus på kvalitet i alle ledd.  

«PSS Securitas er vår foretrukne sikkerhetsleverandør og vi ser frem til å samarbeide med dem under sommerens skutefest!» – Jørgen Aass, sikkerhetsansvarlig for The Tall Ships Races Bergen 2019.  

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2019