Grieg Logistics – en viktig bidragsyter

Vi har gleden av å ha Grieg Logistics med som sponsor og samarbeidspartner når The Tall Ships Races Bergen arrangeres 21. – 24. juli. Under arrangementet skal de operere og bemanne den tekniske hjelpedisken, hvor skipene får assistanse med alt fra forsyninger til å fikse seil.  

Grieg Logistics er en nasjonal leverandør av skipstjenester og industrielle terminaloperasjoner for olje og gass, shipping, offshore, maritime og generelle næringer. Blant deres klienter er Hydro, NATO og Sjøforsvaret. 
 
Bedriften jobber med å hele tiden innovere og utvikle for å tilpasse seg endringer som skjer nå og i fremtiden, og ser viktigheten av å skape en arena hvor unge kan bidra med sine idéer. De har av den grunn blitt en viktig bidragsyter for pilotprosjektet Blått Hav som ble startet i forbindelse med The Tall Ships Races Bergen. 29. mai ble finalen i Blått Hav sin innovasjonskonkurranse avholdt i deres lokaler, hvor dyktige deltakere pitchet sine idéer og prototyper. 

«Kjekt å få være en del av et supert konsept for utvikling av morgendagens løsning for et bærekraftig hav. Fantastiske «pitcher» fra neste generasjon som setter vår drift og utvikling i perspektiv».

– Michelle Williams, CEO, Grieg Logistics
 

Les mer om Grieg Logistics på deres nettside.

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2018