Sjørøverlandsbyen og konserter for barn

Det blir moro for både store og små når skutene kommer til by’n under The Tall Ships Races 21. – 24. juli. Sjørøverlandsby, piratshow og konserter med MGP jr. artister er bare noe av det som står på plakaten for barn og barnefamilier under dagene.
Vinnerne av MGP jr. Anna & Emma

Anna & Emma er bekreftet

Vi er så heldige å få opptredener fra et knippe unge talenter under festivalen. Årets vinnere av MGP jr. «Anna & Emma» fremfører låten sin «Kloden er syk» under åpningsseremonien. Sammen med «Vilde & Anna» som står bak godlåten «Vestlandet» blir de også å se på Koengen hvor det blir konserter for de minste hver dag fra kl. 14. På scenen står også Serlina, GUTTA og Zing Zang for super sommerunderholdning.

Sjørøverlandsby og sjørøverfest

Til glede for både store og små pirater får vi besøk av Shtandart og Atyla som inviterer til ekte sjørøverfest med skattejakt og mye annet gøy! Skutene ser ut som de er tatt rett ut ifra et eventyr med mannskap utkledd som pirater. Din lille pirat er garantert en gøy og minnerik opplevelse! Billetter kjøpes via TicketCo.

Den offisielle sjørøverlandsbyen vil ligge på Bradbanken. Her blir det en rekke aktiviteter og utstillinger dagen lang til glede for de yngste og eldre som vil nyte dagen i ellers gøyale omgivelser. Ta turen innom for å ta en titt, la minstemann ta båtførerlappen, lære knuter og repslaging og lage strikkebåter.

På søndagen får vi blant annet besøk av Passion for Ocean som tar med seg et akvarium og marinebiologer som vil fortelle om de ulike dyrene og plantene som finnes i havet. Tidsreiser tar også turen innom og steller i stand sjørøverlek, og på tirsdagen får vi besøk av vår helt egne havfrue! Dersom du trenger et pust i bakken vil det være et område her hvor du kan sette deg ned og ta livet helt med ro.

Tivoli og annet sprell

La poden svinge seg på tivoliet på Koengen, nyte utsikten fra pariserhjulet på Festningskaien, ta del i aktivitetene og underholdningen i Sjørøverlandsbyen, og synge for full hals under konsertene på Koengen. Det blir også god mat å få kjøpt i matbodene om sulten skulle stikke innom. Se detaljer i programmet under, eller ta en titt på Facebook-arrangementet. Vi sees 21. – 24. juli!

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2018