Ferieklubben satser på unge lokale talenter

Programmet til Ferieklubben begynner å ta form, og vi gleder oss til at blant annet Kjartan Lauritzen, Kakkmaddafakka, Boy Pablo, Halie, Myra og Jezebel skal fyre opp stemningen på Koengen 21. – 23. juli. 

Et ønske har hele tiden vært å løfte frem unge, lokale talenter – fordi det er det mange av i Bergen. Vi har derfor inngått et samarbeid med Vill Vill Vest og AKKS som begge presenterer et knippe unge og ekstremt dyktige artister.

Forrige uke annonserte vi at Ivo Lima, Derin og Hedda Mae er å se under festivalens første spilledag, søndag 21. juli. De to førstnevnte har tidligere opptrådt under Vill Vill Vest og er to å se opp for. Gikk du glipp av dem da, er det bare å ta turen til Koengen. Hedda Mae kom til finalen i fjorårets utgave av Musikkprisen, og vi gleder oss til å se henne stråle på vår egen scene for første gang.

I dag har vi gleden av å presentere artistene AKKS har booket til Ferieklubben; Finding Neo og Maria Træbakken! Duoen Finding Neo, bestående av vokalist Andrea Ådland og produsent Mathias Keilegavlen, serverer en spennende og avslappende blanding av soul, indie og jazz. Maria Træbakken byr på ærlige og direkte tekster på kav Bergens-dialekt, og det er nettopp dette som gjør henne unik i mengden av unge lovende. I tillegg er det en åpen slot i programmet som fylles av årets vinner av Eggstockfestivalen, men hvem dette er vet vi ikke før 7. juni.

Se programmet og les om artistene 

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2019