Dette skjer på Holbergskaien

Om bare noen få dager vil Vågen fylles med de flotteste skuter fra alle verdens hjørner og hele sentrum åpnes for folkefest, musikk og andre kulturelle opplevelser. Skuter, gatekunst, skatepark og konserter er bare noen av tingene du kan få med deg på Holbergskaien!

13 majestetiske skuter

Tretten av skutene som besøker Bergen vil legge til på Holbergskaien. Blant disse finner du syv klasse A skuter som for eksempel Cuauhtemoc, Shabab Oman II og Fryderyk Chopin. Kom om bord disse vakre skutene og benytt muligheten til å hilse på mannskapet.

Konserter, uteservering og god stemning

På dagtid inviterer vi hele familien til FlipZone Trampolinepark, bruktmarked med Landåspikene og et avslappet sitteområde med matboder og rolige DJ-vibber. Serveringsområdet blir et fantastisk utsiktspunkt for deg som ønsker å oppleve den storslåtte innseilingen i Vågen, fyrverkeri eller bare en nydelig solnedgang.

SKUR14 stiller også med musikkprogram i sine lokaler hver dag fra kl 23:00. Her kan du få med deg rockekonsert med Egge, rap med Super-G og raveparty med SPARKS // We Are One Crew.

Skatepark for alle

Er du glad i å stå på rullebrett bør du besøke vår skatepark, vise dine beste tricks og være med på å konkurrere om fine premier søndag 21. juli kl 16:00. Junior Norgesmester i Street Skate, Elias Heitmann, stikker også innom.

Om du ikke er helt pro, kan du ta turen 22. og 23. juli til skateskole i regi av Betongpark Anlegg AS.

Norges største gatekunstverk

Flere spennende gatekunstnere jobber dag og natt for å skape Norges største gatekunstverk på SKUR14. Hele bygget blir dekket med kunst inspirert av bærekraft og hav, og dette bare må oppleves!

Prosjektet er et samarbeid mellom StreetArt Bergen, Bergen kommune og gatekunstnerne AFK, Air, Harem, M.u.M, NIMI, Phat Phunk og RC. Du har mest sannynlig sett noen av verkene deres rundt omkring i byen tidligere! Målet er å engasjere og bevisstgjøre samt inkludere barn og unge i Bergen gjennom kunst.

Vi sees på Holbergskaien!

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2018