Årets Cruise-in-Company-havner er klare

Arendal, Dypedal, Sirevåg, Leirvik, Bekkjarvik, Rosendal og Strusshamn steller i stand folkefest langs kysten når skutene er på vei til Bergen.

I tidsrommet 14. juli til 21. juli arrangeres Cruise in Company-etappen fra Fredrikstad til Bergen. Denne etappen er ikke et offisielt race, men et vennskapsseilas. Seilskutene med mannskap og medseilere får muligheten til å seile i flotte omgivelser, arrangere konkurranser innbyrdes og besøke utvalgte havner langs norskekysten.

Foto: Hå kommune

Det er skikkelig stas å ha Arendal, Dypedal, Sirevåg, Leirvik, Bekkjarvik, Rosendal og Strusshamn med på laget i sommer. Når skutene ankommer havnene stelles det i stand aktiviteter, konserter og markedsdager for både store og små. Flere havner tilbyr dekkselskaper til inntekt for de majestetiske skutene. En ypperlig mulighet for både lokalbefolkningen og tilreisende til å få med seg noen av de flotte seilskutene som deltar på årets The Tall Ships Races. 

Trond Nesmann Berntsen, daglig leder på Strusshamn Kultursenter sier følgende: «Vi ønsker å skape et arrangement som skaper begeistring både for mannskapene som kommer sjøveien, og for alle andre besøkende. Det er kjekt å ta del i et arrangement som får så stor oppmerksomhet, og på denne måten plassere vår havn i en større sammenheng.»

Hjertelig velkommen til folkefesten langs kysten!

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2019