Årets bryggefest

21. – 24. juli er det klart for bryggefest i ordentlig «Tall Ships»-stil, omringet av verdens flotteste skuter og landets fineste folk. 

Under dagene kan du vandre langs Bryggen og Festningskaien og smake på lokale delikatesser, besøke de flotte skutene og oppleve fargerike parader med mannskap fra alle verdens hjørner. Fra scenen på Bryggen vil det være konserter og underholdning fra morgen til kveld. Det som foregår på scenen kan blant annet nytes fra uteserveringen langs Bryggen og om bord på noen av skutene. Garantert god stemning!

Program 
Det blir ingen ordentlig bryggefest uten Ausekaranes festlige repertoar. Denne gjengen har herjet revy- og konsertscener på Vestlandet i en årrekke, og byr på feelgood og folkelig underholdning på sitt beste.

Vi er også så heldige å få innslag fra noen av byens beste på shanty – Bergen Shantykor! Korets repertoar inneholder alt fra irske viser til countrysanger og Bergenssanger. Disse folkelige karene var med på Norske Talenter i 2018 hvor de fikk en velfortjent 2. plass, og nå er de klare for å underholde bergenserne under sommerens fineste dager. 

Flere artister og innslag blir offentliggjort etter hvert.

Både åpnings- og avslutningsseremonien, samt prisutdeling vil foregå på Bryggen. Tradisjon tro vil siste kvelden avsluttes med et heidundrande fyrverki! 

Facebook-arrangement

© The Tall Ships Races Bergen 2019 2019